«Camp kulinaris» er tilbake med ny sesong på Viaplay 27. mars

1 mars 2023

Det er nytt år og en ny forventingsfull kjendisgjeng står klar for å drive restaurant i Portør. I kjent stil utfordrer Kjartan Skjelde kjendisene i avanserte retter, ulike temaer og krevende arbeidsmetoder på kjøkkenet. Camp kulinaris har premiere 27. mars på Viaplay. 

Det er igjen klart for Norges morsomste matprogram, og det er en ny spent gjeng som sammen skal bo, leve og drive restaurant i Portør. Hver uke skal de både lage og servere ulike matkonsepter på et sømmelig vis.  Mot slutten av hver uke må to av kjendisene ut i en kokkekamp hvor én til slutt må gi fra seg forklet og forlate Portør. Etter mange spennende uker står vi igjen med med vinneren av Camp Kulinaris.

– I år har vi samlet en fantastisk gjeng som allerede fra ankomst må levere på kjøkkenet. I år får deltakerne bryne seg på krevende kokkelering, unike råvarer og kokkegrener fra hele verden, sier Kjartan Skjelde.

Årets deltakere er: Bård Hoksrud, Ellen Irene Aabol, Henrik Elvejord Borg, Isak Noor, Lydia Gieselmann, Monica Nyhus, Mutta Billah, Raylee Charlotte Kristiansen, Trude Drevland, Ola-Conny Wallgren.

I tillegg til disse kommer Maria Montazami og Rein Alexander Korshamn inn som utfordrere senere i sesongen.

Bli med på Norges morsomste matprogram og se hvem som kjemper seg gjennom de ulike temaukene, og hvilke to kjendiser som til slutt står igjen i den store finalen.

Camp kulinaris produseres av Oslo Company med Mari Dotseth som produsent, og ansvarlig produsent i Viaplay er Jonas Møller.

Kontakter

Sebastian Flaten

Pressekontakt