«Charterfeber» er tilbake på Viaplay 20. august

17 juni 2024

Charterfeber er endelig tilbake! Med familien fra Harstad, Fred Åge, og Svein i spissen skal de sammen med et knippe nye reiseglade nordmenn, skape «minner for livet». Den 20. august går turen tilbake til Gran Canaria med Irish coffee, bananbåter, karaoke og vanskelige heiser når sesong 12 har premiere på Viaplay og TV3.

«Verdens gemeste fyr» Fred-Åge er tilbake, og minst like gem som sist, damene fra Sande jakter fremdeles rullings, Irish og Strawberry Daquri, mor-Aslaug må tørke tårer når Stein Are og onkel Erling overrasker med tre-retters og velvalgte ord i hennes 60-årsdag, og det blir heller ikke Charterfeber uten Charter-Svein.

– Rull ut den røde løperen, for jeg er back in business. Charter-Svein lever og da blir det charterfeber, sier Svein Østvik

Nina Ellevog var heller ikke vond å be, og returnerer sammen med søsteren Gry som reisefølge. 

– Når det er holkeføre ute og vinterkulda blåser gjennom isolasjonen, da er det lett å takke ja til Charterfeber. Og når været og Irish-en er varm, ja da er himmelen ganske nær, sier Nina Ellevog.

Programredaktør i Viaplay, Jonas Møller, gleder seg stort til nordmenn får et gjensyn med programmet. 

– Seerne får på ny bli med når herlige, uredde nordmenn utforsker og prøver alt Gran Canaria har å tilby. Våre charterturister byr på heiser og aircondition som ikke vil samarbeide, spanjoner som ikke forstår norsk og mat med både for lite og for mye saus, sier han. 

– Men det er ikke bare utfordringer som står for tur. Det blir raske bananbåter, sol, øl, bading og selvfølgelig kjærlighet, latter og minner for livet. 

I tillegg får vi et nytt møte med Per Sandberg som denne gangen reiser med bror Roar Sandberg. Vi får noen kjente ansikt fra Paradise Hotel med blant annet, Bendik Romeo Rognes og Amalie Lund på chartertur. Roger Andersen tar turen fra «Danskebåten» til sydeligere strøk, og det samme gjør blant annet Jan Greftegreff og mange nye reisefølger. 

Charterfeber har premiere på Viaplay og TV3 20.august. 

Last ned bilder av deltakerne her. 

Kontakter

Pia Styrmo Borghagen

Pressekontakt