Skip to main content

Endelig Premier League-start på Viaplay

15 august 2024

Fredag er det endelig klart for sesongstart i Premier League. Åpningskampen spilles på Old Trafford, der Manchester United får besøk av Fulham. Med Viaplay Total får du sett hver eneste ligakamp fra fotballøya.

Verdens beste fotballiga er tilbake når Manchester United møter Fulham fredag kveld klokken 21.00. Viaplays første studiosending i den nye Premier League-sesongen starter én time før avspark.

Som alltid er det ekstremt store forventninger før den nye sesongen. Klarer Erik ten Hag å snu skuta i Manchester United? Vil Erling Braut Haaland og hans Manchester City ta sin femte PL-tittel på rad? Vil Martin Ødegaard endelig lede laget sitt til gull? Hvordan vil Liverpool hevde seg med  Arne Slot som ny manager? Spørsmålene er mange før det hele sparkes i gang på balløya.

Ørjan Bjørnstad leder årets første Premier League-sending, og med seg som studioeksperter har han Pål André Helland, Lars Tjærnås. I tillegg vil Erik Nevland være med som studiogjest. Nevland spilte både for Manchester United og Fulham i sin aktive karriere.

Landslagssjef Ståle Solbakken og tidligere Premier League-spiller Tore Pedersen vil også være blant gjestene under helgens studiosendinger.

Viaplays fotballteam vil også være særdeles godt representert i England gjennom åpningshelgen. Jan Åge Fjørtoft er på plass som reporter, mens Andreas Toft og Tor Ole Skullerud skal kommentere hele fire kamper fra England i løpet av den første spillerunden.

Fjørtoft, som selv har spilt Premier League for tre klubber, ser frem til å komme i gang med nok en Premier League-sesong.

– Helt siden jeg var en liten gutt har jeg gledet meg til seriestarten i England. Deretter var jeg så heldig at jeg fikk spille i Premier League. Nå har jeg blitt noen år eldre, men fortsatt gleder jeg meg som et barn til å videreformidle stemning fra engelske stadioner, sier Viaplay-eksperten.

Sportssjef i Viaplay, Kristian Oma, gleder seg til å nok en gang servere fansen fotball på aller høyeste nivå.

– Etter å ha ligget på lading i hele sommer, er vi igjen klare for å danse på den aller største scenen. Å få være avsender av Premier League med de største klubbene og stjernene i verden er et privilegium alle i Viaplay er stolte av, sier Oma.

Slik sendes første serierunde på Viaplay:

Fredag 16/8:
20.00: Studiostart (Viaplay og V sport Premier League)
21.00: Manchester United - Fulham (V sport Premier League) *

Lørdag 17/8:
12.30: Studiostart (Viaplay og V sport Premier League)
13.30: Ipswich - Liverpool (V sport Premier League)
16.00: Arsenal - Wolverhampton (V sport Premier League og TV3+)
16.00: Newcastle - Southampton (V sport Premier League 1)
16.00: Everton - Brighton (V sport Premier League 2)
16.00: Nottingham Forest - Southampton (V sport Premier League 3)
16.00: Viaplay Goalshow (Viaplay)
18.30: West Ham - Aston Villa (V sport Premier League)

Søndag 18/8:
14:15: Studiostart (Viaplay og V sport Premiere League)
15.00: Brentford - Crystal Palace (V sport Premier League)
17.30: Chelsea - Manchester City (V sport Premier League) *

Mandag 19/8:
21.00: Leicester - Tottenham (V sport Premier League)

Alle kamper fra Premier League sendes også på Viaplay.
*Også tilgjengelig i UHD

Kontakter

Tore Søyland

Sports PR Manager