Finale i «Paradise Hotel» 2024 på Viaplay

3 april 2024

Årets sesong av Paradise Hotel har vært spekket med intriger, drama og romanser. Nå skal det avgjøres; hvem har gjort seg fortjent til juryens stemmer, og blir det kulekasting? Finalen av Paradise Hotel ser du i kveld på Viaplay og Pluto TV. 

Årets sesong av Paradise Hotel har vært ledet av Andreas «Tix» Haukeland, og dronningen av Paradise Hotel, Triana Iglesias. Til sammen har 17 deltagere, noen kjente og andre helt nye ansikter, spilt spillet i luksuriøse omgivelser i Mexico.

Sesongen, som nå er inne i sin tiende uke, er blitt svært godt mottatt av fansen, og spenningen og intrigene vil holde seg på toppnivå helt til siste slutt.

I dag, onsdag 3. april, skal det endelig avgjøres hvem som stikker av med premiepotten på 500.000 kroner. I finalen er det to par som kjemper om seieren, Johannes og Helin mot Mario og Lotte. Finaleepisoden ser du som alltid på Viaplay. Nytt av i år er at finalen også er tilgjengelig helt gratis på Pluto TV fra kl. 22.00 på finaledagen.

Årets deltagere har vært og er: Helin Moe, Lotte Reinholdtsen, Bendik Hay Rognes, Fannar Thor Heiduson, Amalie Therese Augustyniak Lund, Sondre Bøhler Skulbørstad, Mario Marcelino Riera, Aurora Hellerud Gude, Emelie Åsa Kristina Markusdotter Bergström, Johannes Magnussen, Karl Weihe, Maryann Noor Risbøl, Ferdinand Rygh, Naomi Aretha-Sue Oseki, Martine Sjøhaug, Erlend Storvig og Dina Cumurija.

Finalen av årets sesong av Paradise Hotel kan ses på Viaplay og gratis «on demand» på Pluto TV fra kl. 22.00 på finaledagen onsdag 3. april.

Kontakter

Sebastian Flaten

Pressekontakt