Martine Lunde som ny sidekick på «Paradise Hotel»

5 april 2024

Nye gjester har ankommet luksushotellet i Mexico klare for et opphold fylt av spill, drama og kjærlighet. I tradisjon tro ledes Paradise Hotel av Triana Iglesias og i år har hun med seg, den tidligere vinneren, Martine Lunde som sidekick. 

Innspillingen av en rykende fersk sesong av Paradise Hotel er i gang for fullt i Mexico, og nye spente gjester er klare for bryne seg på tvister, intriger og relasjoner.  Programleder er Triana Iglesias og med seg har hun Martine Lunde som sidekick.  De to skal sammen veilede de ferske deltakerne gjennom deres opphold på det luksuriøse hotellet.

Selv er Martine veldig klar for å ta fatt på oppgaven og spent på å overraske deltakerne:

­­– Det er utrolig gøy å være tilbake i Mexico, og ikke minst å få lov til å overraske deltakerne med tvister, temaer og harde valg. Det er med stor glede jeg tar på meg denne rollen, og det blir spennende å se hvordan deltakerne reagerer når jeg dukker opp, sier Martine Lunde. 

Ingen Paradise Hotel uten Triana Iglesias som gleder seg til å ønske de nye gjestene velkommen sammen med Martine. 

– Det er så deilig å være i gang igjen!  Jeg er som alltid spent på å se hva denne sesongen bringer av allianser, spill og romantikk.  Det er veldig gøy å ha Martine her med meg, og sammen skal vi lage enda en legendarisk sesong, sier Triana Iglesias. 

Programredaktør Jonas Møller har sett litt av årets innspilling og holder ikke tilbake:

– Dette blir en fantastisk sesong av Paradise Hotel med alt det medfører. Triana og Martine har en god kjemi og sammen geleider de deltakerne gjennom oppholdet på en stødig måte. Her er det bare for seerne å se frem til en ny runde, sier Jonas Møller. 

Paradise Hotel sesong 17 spilles inn nå og forventes å ha premiere på Viaplay i 2025.

Kontakter

Sebastian Flaten

Pressekontakt