Ny sesong av «Paradise Hotel» slo historisk rekord på Viaplay

23 januar 2024

Den nye sesongen av Paradise Hotel har allerede gitt rekordtall til strømmetjenesten Viaplay. Aldri før har flere seere benket seg foran en Paradise Hotel-premiere på Viaplay i løpet av de første 24 timene.

Det er tydelig at folket vil ha det gode, gamle «Pærra», med alt som hører til. Viaplay svarte med å få Triana tilbake til Mexico, og sammen med Andreas «Tix» Haukeland kan hun og resten av gjengen fra Mexico nå juble over en utrolig respons hos seerne. 

Comeback-sesongen, nummer 16 i rekken, står nå for den mest sette Paradise Hotel-premieren på strømmetjenesten noensinne, målt i antall unike brukere. Dette er nesten 10 prosent opp fra den tidligere rekordsesongen i 2021.

Den ferske sesongen er også blitt den mest sette realityserien på Viaplay noensinne, målt i antall unike brukere etter ett døgn, og går helt i toppsjiktet blant egenproduksjoner uansett sjanger. 

– Det er så sinnsykt digg at når vi nå har gått hardt ut og meldt at Pærra er tilbake, så klarer vi å bevise akkurat det. Vi er så sjukt takknemmelige for at seerne vi mistet ikke bærer "gnag" for at vi tok et sidespor innom et mer politisk korrekt hotell, sier programdirektør i Viaplay Anine Johansen.

Den rykende ferske sesongen byr på romanser og tvister som får det til å skurre i mosen, med backstabbing i ryggen, og tøffe valg som skaper dramatikk. For som alle årets deltakere vet, som løgner blir man jo skivebomma.

– Fansen er tilbake, og vi har rekruttert flere. Det kunne ikke ha gått bedre, og dette var noe vi i Viaplay virkelig trengte etter det halvåret vi har lagt bak oss nå, sier Anine Johansen. 

Det er også deilig å være norsk i Danmark, for årets første episode trakk også rekordmange danske seere. Hele ti prosent av seerne fulgte med fra nabolandet i sør, men om det er Triana-effekten eller en bunnløs sult på reality-innhold, vites ikke.

Det slippes tre episoder av Paradise Hotel hver mandag kl. 00.00, og på TV3 og Pluto TV kommer det daglig én episode hver mandag, tirsdag og onsdag kveld. 

Kontakter

Pia Styrmo Borghagen

Pressekontakt