Originale «Paradise Hotel» gjør etterlengtet comeback på Viaplay

6 desember 2023

Etter to år med Paradise kan Viaplay bekrefte at originale Paradise Hotel snart er tilbake. ­­­Til glede for trofaste fans blir det comeback for Triana Iglesias og velkjente Paradise Hotel-legender. Den nye sesongen kommer  i begynnelsen av 2024.

– Som Mayoo Indiran sa i sesong 8; Livet er et lære, man må alltid lære - og det har vi gjort. Derfor har vi lyttet til seerne og kan bekrefte at originale Paradise Hotel er tilbake, sier programredaktør i Viaplay, Marius Rønnekleiv.

Det luksuriøse hotellet i Mexico åpner dørene for nye og velkjente legender, og årets deltakere byr på spill, drama og kjærlighet. Tilliten mellom gjestene på hotellet skal selvfølgelig settes på prøve gjennom parseremonier, fristelser og helt nye tvister.

– Denne gangen skal jeg prøve å unngå trekantdrama, og kanskje gå inn for noe firkantdrama så jeg har enda flere muligheter, sier en tilbakevendende deltaker.

– Jeg er jo hakket mer profilert da, enn jeg var i 2014. Veldig mange vet hvem jeg er, og det er for det meste hyggelig, utenom de som er 60 pluss tror jeg ikke så glade i meg, sier en annen tilbakevendende deltaker.

Sesongen ledes av Andreas «TIX» Haukeland, og dronningen av Paradise Hotel: Triana Iglesias. Hun gleder seg stort til et comeback som programleder, og til å vise frem den nye sesongen.

– Hvis publikum har savnet tidligere Paradise Hotel, så har de virkelig god grunn til å glede seg. Nå er jeg tilbake i Mexico, og jeg har tatt med meg klassiske spilleregler og tidligere legender, sier Triana Iglesias.

«TIX» sparer ikke på kruttet når han snakker om at Paradise Hotel er tilbake for alvor.

– Gode, gamle Pærra er tilbake med alt det som hører til. Klisjéen er jo å si at det blir romanser, intriger, humor og gnag, men la oss kalle en spade for en spade: Det blir ligging.

– Det er veldig spesielt, og samtidig veldig gøy å stå side om side med Triana. En ordentlig ære, sier Haukeland.

Paradise Hotel kommer på Viaplay, TV3 og Pluto tidlig i 2024.

Kontakter

Sebastian Flaten

Pressekontakt