Se Conor McGregors comeback eksklusivt på Viaplay Pay-Per-View

23 mai 2024

«The Notorious» Conor McGregor står bak åtte av de ti mestselgende UFC-stevnene i historien, og natt til søndag 30. juni er han endelig tilbake. McGregor vs. Chandler vises eksklusivt som Viaplay Pay-Per-View til 499 kroner.

Det har gått tre år siden Conor McGregor sist var i aksjon. Den kvelden brakk han beinet i den tredje kampen i sin bitre rivalisering med Dustin «The Diamond» Poirier.

I tillegg til rehabiliteringen har den tidligere dobbeltmesteren brukt mellomperioden til å få sin Hollywood-karriere på rett spor med sin første rolle i nyinnspillingen av kultfilmen Roadhouse. Men det er «i buret», foran millioner av fans, at han egentlig hører hjemme, og om bare seks uker så vil comebacket være et faktum.

Denne gangen er det kanskje mer alvorlig enn noen gang for McGregor, som etter tap i sine to siste kamper kommer tilbake til sporten sin med et enormt press på seg. Den lange pausen og rekken av uheldige opptredener utenfor MMA-sirkuset har fått fans over hele verden til å stille spørsmål ved om stjernen fortsatt er en av verdens beste innen sitt felt. Iren kjemper for mer enn seier i T-Mobile Arena i Las Vegas; hele hans ettermæle står potensielt på spill.

Motstanderen i comebacket er 38 år gamle Michael Chandler, som ble med i UFC for tre år siden etter en lang karriere som en av de største stjernene i UFC-konkurrenten Bellator.

Chandler har rukket å få fem kamper siden overgangen til UFC, og fire av kampene hans har enten blitt kåret til «Fight of the Night» eller blitt belønnet med bonuser for ekstraordinære prestasjoner. Amerikaneren har fra første stund blitt én av de største profilene i lettvekterklassen, og han har ventet i mer enn ett år på en duell med nettopp McGregor.

Selv om McGregor kan vise til en unik MMA-karriere hvor han på et tidspunkt var mester i to forskjellige vektklasser, er det ikke til å komme unna at det er utenomsporslige hendelser som har preget livet hans de siste årene. «The Notorious» har hatt sammenstøt med politi i Miami, på Korsika, i Spania og selvfølgelig hjemme i Dublin.

Det har ikke redusert presset i forkant av kampen som vil definere fremtiden hans i sporten som har gjort ham til et av de største sportslige navnene i nyere tid.

Conor McGregors comeback mot Michael Chandler vises eksklusivt som PPV på Viaplay natt til søndag 30. juni, og koster 499 kroner.

Kontakter

Fredrik Olimb

Kommunikasjons- og markedsdirektør