Seersuksessen «Boligkjøp i blinde» er tilbake med sesong 2 på Viaplay 18. april

4 april 2024

I Boligkjøp i blinde har deltakerne gitt all sin makt til ekspertpanelet i jakten på deres nye drømmebolig. Ekspertpanelet består av megler Karianne Amlie, interiørarkitekt Saba Lordejani og arkitekt Kristian S. Christensen, og sammen skal de oppfylle deltakernes boligdrømmer. Sesong 2 av Boligkjøp i blinde har premiere 18. april på Viaplay. 

Deltakere får kun sette tre krav før de signerer en fullmakt, og dermed overgir all makt over boligkjøpet til ekspertpanelet. De nye huseierne får først se innsiden av sitt fremtidige hjem når kjøpskontrakten er signert, og før oppussingen er i gang. De får heller ikke vite planene for objektet, eller nøyaktig når de faktisk kan flytte inn. Deretter skal ekspertpanelet gjøre det de kan best slik at boligen til slutt blir i tråd med deltakernes ønsker.

Boligkjøp i blinde har vært en så gøy produksjon å jobbe med. Det er masse følelser og store avgjørelser. Både spenning og utfordringer. Budrunder tapes og budrundes vinnes. Deres boligskjebne er i våre hender, Gud det er så gøy! Men det er store verdier det er snakk om så jeg tar oppgaven med største alvor og mener vi har gjort mange gode kjøp, sier supermegler Karianne Amlie. 

Hun er også er svært fornøyd med den kommende sesongen  og holder ikke tilbake på spørsmål om hva seerne kan forvente:

– I denne sesongen møter vi mange forskjellige ønsker og behov. Vi har en som ønsker seg golfsimulator i stua, og et par som skal flytte fra rekkehus til enebolig i en ny by. Noen skal flytte til Oslo for første gang og drømmene er store. Vi kommer til å le og gråte med deltakere i denne sesongen, og ikke minst se veldig ulike stiler fordi folk ønsker seg forskjellige ting, sier Karianne Amlie. 

Programdirektør i Viaplay, Anine Johansen, gleder seg også stort til premieren og trekker frem de modige deltakere:

– Vi gleder oss til å endelig kunne gi seerne enda mer av Boligkjøp i blinde. Vi er ekstremt stolte av de modige parene som har gitt både ekspertpanelet og oss tilliten, sier Anine Johansen.

Boligkjøp i blinde er produsert av Rakett TV og har premiere torsdag 18.april på Viaplay. 

Kontakter

Sebastian Flaten

Pressekontakt