Skip to main content

Sesong 10 av «Eventyrlig oppussing» har premiere på Viaplay 29. august

27 august 2024

Halvor, Rune, Torkel og Gustav er tilbake for å besøke eventyrlige steder for å gi enda flere fritidsboliger et løft. Torsdag 29. august har den tiende sesongen av Eventyrlig Oppussing premiere og denne gangen reiser gutta fra Portør i sør til Vesterålen i nord. 

Årets sesong byr som alltid på spektakulære hytter, finurlige løsninger og lekker oppussing. Programleder Halvor Bakke ser frem til å vise frem den nye sesongen og trekker frem en helt unik fritidsbolig fra årets sesong. 

–  I år har vi stor variasjon av hytter, og fritidsboliger. Et høydepunkt må være å pusse opp en tunnel i Egersund! Det har vi aldri gjort før så det var veldig spennende. Vi har også vært to ganger i vakre Lofoten og Vesterålen. Så her er det mye å se frem til, sier Halvor Bakke. 

Rune Strandenes er på plass som ny snekker i gjengen, og Halvor gleder seg til seerne skal få bli kjent med han. 

–  Det er veldig fint å ha Rune på plass. Det er en stor glede å få jobbe med en sprudlende bergenser som også er en ekstremt dyktig håndverker. Her kan seerne glede seg til mange fine møbler og enda flere gode snekkertips, sier Halvor Bakke. 

Med fokus på samhold, gode råd og fantastiske utflukter er det umulig å ikke la seg sjarmere – og ikke minst inspirere av denne gjengen. 

Eventyrlig oppussing har premiere torsdag 29. august. På Viaplay slippes det en episode hver torsdag kl. 00.00, og på TV3 sendes det en ny episode hver torsdag kl. 21.30. 

Kontakter

Sebastian Flaten

Pressekontakt