Skip to main content

Viaplay lanserer rimeligere abonnement med reklame

6 august 2024

Viaplay lanserer et nytt attraktivt tilbud for alle film- og serieelskere i Norge. Fra og med i morgen kan norske kunder dykke ned i en verden av underholdning med den nye pakken «Viaplay Film & Serier med reklame» for kun 109,- kroner i måneden. 

Den nye Hybrid Video On Demand-pakken (HVOD) er en reklamefinansiert pakke, som tilbyr kunder både lokale og internasjonale titler med alt fra Outlander, S.W.A.T, og John Wick til premiereklare Charterfeber, SEX og Eventyrlig Oppussing.

– Fra i morgen kan vi endelig tilby kundene våre et strålende nytt tilbud - Viaplay med reklame til en enda lavere pris. Ved å presentere vårt fantastiske innhold i en ny og prisvennlig pakke blir Viaplay tilgjengelig for et enda større publikum. Vi ser frem mot mange nye lanseringer utover høsten som publikum nå kan se også via HVOD, sier Kenneth Andresen, administrerende direktør i Viaplay Norge.  

Det nye abonnementet er utformet for å tilby et delvis reklamefinansiert og prisvennlig alternativ til norske kunder som ønsker fleksibilitet, og valgmuligheter når de velger Viaplay. Med en månedspris på 109,- er denne HVOD-løsningen et konkurransedyktig alternativ til vårt allerede eksisterende Subscription Video On Demand-tilbud (SVOD). 

Kontakter

Pia Styrmo Borghagen

Pressekontakt