Viaplays nye talkshow «Freddie Ljungberg's Unseen» har premiere i dag

20 oktober 2023

Den tidligere Sverige-og Arsenal-stjernen Fredrik Ljungberg er fotballekspert for Viaplay, og nå har han fått sitt helt eget talkshow. I Freddie Ljungberg's Unseen skal han hver uke ta med seg seerene på en reise inn i fotballens verden for å avsløre Premier Leagues best bevarte hemmeligheter. I premiereprogrammet er det Crystal Palace-trener Roy Hodgson som er gjest. Episoden er tilgjengelig på Viaplay fra i dag, 20. oktober.

Hver episode av det nye talkshowet har et hovedtema som Fredrik Ljungberg skal ta en nærmere titt på. Her vil han dele sine synspunkter på både spillere, spillestil og trenere med god hjelp fra spennende gjester fra fotballens verden. Med sin bakgrunn fra Premier League, det svenske landslaget og en nåværende karriere som ekspertkommentator, tar Ljungberg med seg bred kunnskap inn i programmet.

Talkshowet tar opp detaljer, oppdagelser og samtaleemner som fansen tidligere ikke har hatt tilgang til. Ljungberg vil gjennom serien treffe alt fra trenere og spillere til analytikere og psykologer. Alt for å skape unike episoder med nye perspektiver. Ønsket om å avsløre hemmeligheter fra Premier League står også høyt på agendaen.

– Jeg forsøker å se fotballverden fra et annet perspektiv, og betrakte den gjennom personer som har direkte innsyn til den. Jeg har selv blitt intervjuet hundrevis av ganger gjennom min karriere og det finnes aspekter av fotballen jeg har aldri har fått spørsmål om. Målet er å vise fansen sider de ikke ser i den daglige dekningen av fotball, sier Fredrik Ljungberg.

I første episode er det altså meritterte Roy Hodgson, treneren til Crystal Palace, som gjester programmet. Sammen skal de se nærmere på bruken av VAR og de største endringene fotballen har vært gjennom de siste årene.

Freddie Ljungberg's Unseen har premiere på Viaplay fredag 20. oktober. Last ned trailer under. 

Kontakter

Sebastian Flaten

Pressekontakt